© 2018 Self-made by nixlehtonen. Proudly created with Wix.com

Valmennukset ja hieronnat: VANTAA, ESPOO, HELSINKI & KOTKA
Y-tunnus: 2954500-4

Palveluntarjoajan tarkoituksena on edistää hyvinvointia suomessa.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Seuraa myös:

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste nähtävissä:

Lehtiartikkeli omasta tiestäni unelmiin

 

Joku saattoikin nähdä, että olin muutama päivä sitten tehny ensimmäisen videoni Youtubeen. Päätin avautua rehellisesti videollani kuinka minusta tuli AMK opiskelija. Tieni ammattikorkeakouluun ja unelmien ammattiin opiskeluun ei ollut mitenkään perinteinen. Halusin kertoa oman tieni rehellisesti ja mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

 

Videota tehdessäni ajattelin vain sanoa asiat itselleni ääneen vähän kuin peilille olisin puhunut. Loppujen lopuksi huomasin, että olin puhunut videokameralle "-tuolle peilille" noin 18 minuuttia siitä millainen oma tieni on ollut ammattikorkeakouluun.

 

Olen saavuttanut vihdoin paikkani siellä mihin olin niin pitkään tähdännyt.

 

Myös Kymensanomat noteerasi tarinani ja linkitänkin sen tähän samaan, jotta pääset sen lukemaan. Opiskelupaikan saavuttaminen ei ole itsestäänselvyys ja sen saavuttaminen voi olla usein tuskan ja työn takana. Joten arvostakaa niitä mahdollisuuksia joita elämässänne saatte.

 

Halusin kertoa asian ääneen koska en usko olevani ainut. Mutta haluan myös kertoo, että tämäkin polku on mahdollinen näistä lähtökohdista. Omat lähtökohtani eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta niin kuin sanotaan: "lopussa kiitos seisoo". Unelmilla ei ole parasta ennen päiväystä! Voimaa niiden tavoitteluun.

 

Kymensanomien kirjoittama

Kirjoittanut: Riina Lehtoranta

Kuvat: Raimo Eerola

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusin
kirjoitus

December 9, 2018

August 25, 2018

April 10, 2018

April 5, 2018

February 12, 2018

Please reload

arkisto
Please reload

Tagit
seuraa myös
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon