© 2018 Self-made by nixlehtonen. Proudly created with Wix.com

Valmennukset ja hieronnat: VANTAA, ESPOO, HELSINKI & KOTKA
Y-tunnus: 2954500-4

Palveluntarjoajan tarkoituksena on edistää hyvinvointia suomessa.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Seuraa myös:

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste nähtävissä:

NOCCO training day 8.12.

TIE NAPRAPAATIKSI jatkuu ja aika rientää, ollaan syyslukukauden lopussa ja muutama päivä vielä jäljellä ennen joululomaa! Kysäise rohkeasti mikäli olet kiinnostunut Naprapatian opinnoista, kerron mielelläni kuinka olen itse opiskelut kokenut näin ensimmäisen syksyn osalta.

 

Paikalla ollut Nocco-team piti huolen temmosta ja hyvästä fiiliksestä! Tällä porukalla on aina hauskaa ja siistiä. Tätä porukkaa yhdistää asenne ja tekemisen meininki harjoittelua kohtaan! NOCCO-team on varustettu eri lajien edustajista, useista eri taustoista. Hienoa kokoontua yhteen samanhenkisten kanssa. KUVAT: @joeypalmroos

 

Olipa hienoa päästä näkemään NOCCOFinland porukkaa ja treenaamaan ystävien kanssa vielä tämän vuoden puolella ennen joululomia! Jo tavaksi muodostunut ja samalla tämän vuoden viimeinen NOCCO training day järjestettiin 8.12. Helsingin Core trainerssin tiloissa. Paikalla oli mukana noin 50 innokasta ja motivoitunutta treenaajaa huikean treenipäivän vietossa, sekä tietty osa NOCCO-tiimin edustajista!

 

Laitetaan homma käyntiin!

 

Kun aletaan treenaamaan, lähetään tekemään sitä asenteella ja hyvää tsempillä! Treenipäivä on aina pelipäivä! Pelipäivä vaatii oman rituaalinsa alkuun, jotta koko porukka saadaan fiilikseen ja nidottua yhteen yhteistä tavoitetta varten! Tänään ja tässä hetkessä me ollaan kaikki samaa porukkaa! Pidetään hauskaa ja treenataan kovaa! KUVAT: @joeypalmroos

Sivulta sivulle ja kättä yhteen HU HU HU! Nyt on pelipäivä! KUVAT: @joeypalmroos

Ootteko te valmiit alottamaan? Kolmannella NOCCO ENOUGH! SIT mennää! 3-2-1... KUVAT: @joeypalmroos

 

Päivän agendana oli yhdessä treenaaminen ja treeneinä Crossfit harjoittelu, sekä Nyrkkeily.

 

Tällä kertaa kapelimestareina treeneissä toimivat NOCCO-tiimin: CrossFit-edustaja Terhi Lumme, sekä maamme Nyrkkeilijälegenda Amin Asikainen, joten kovaa menoa oli luvassa! Koko porukka pääsi haastamaan itseään Terhin ja Aminin piiskan alla!

 

Kuvia päivästä:

Mulla oli hauskaa, meillä oli hauskaa, toivottavasti myös just sulla oli hauskaa! Näitä tulossa lisää taas vuodelle 2019! Katsotaan mitä kehitetään! Ota aktiivisesti seurantaan ja ole mukana jatkossakin!

 

KIITOS KOKO TIIMILLE päivästä!

 

TIE NAPRAPAATIKSI JATKUU...

Valmentaja, PT, Hieroja, sekä Naprapaattiopiskelija.

WWW.NIXTOFIX.COM
@nixlehtonen

Youtube: Niko Lehtonen

 

KUVAT:
@joeypalmroos

&

@Tommimankki

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uusin
kirjoitus

December 9, 2018

August 25, 2018

April 10, 2018

April 5, 2018

February 12, 2018

Please reload

arkisto
Please reload

Tagit